Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από τέσσερα χρόνια άφησε το Μέγαρο Μαξίμου

Το Μέγαρο Μαξίμου άφησε ύστερα από τέσσερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά.

Τον νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα σκαλοπάτια του Μεγάρου Μαξίμου και στη συνέχεια μπήκαν στο γραφείο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και θερμός με τον κ. Σαρμά. Του ευχήθηκε «καλή δύναμη» στα καθήκοντά του και φυσικά του έδωσε τον μπλε φάκελο ο οποίος περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κυβερνήσει.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέδωσε τα «κλειδιά» του Μεγάρου Μαξίμου στον Ιωάννη Σαρμά τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα περιμένοντας τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

eisodos eisodos mitsotakis maximou apoxorisi mitsotakis maximou apoxorisi   mitsotakis maximou apoxorisi mitsotakis maximou apoxorisi mitsotakis maximou apoxorisi

Mitsotakis apoxorisi Mitsotakis apoxorisi

Κατά την έξοδό του ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να δώσει ένα γλυκό χάδι στο αγαπημένο του σκυλάκι τον Πίνατ, που πλέον αφήνει και αυτό το Μέγαρο Μαξίμου και μετακομίζει στην Πειραιώς στα γραφεία της ΝΔ.

mitsotakis maximou apoxorisi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 34
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221