Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα… τεθωρακισμένα [vid]

Στο στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων στον Έβρο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18.12.2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.

«Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα, σήμερα, την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, εδώ στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκα για τις επιχειρησιακές δυνατότητες των σύγχρονων αρμάτων μάχης, που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Επιβεβαίωσα, για άλλη μια φορά, το απόλυτο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλα τα στελέχη, τις γυναίκες και τους άνδρες, που κρατούν αυτό το αξιόμαχο σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.
Να τους ευχηθώ καλές γιορτές, χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά το 2017.

Θέλω να γνωρίζουν ότι όλη η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με αισθήματα αγάπης και απόλυτης εμπιστοσύνης», δήλωσε μετά την επίσκεψή του.

Από τη Γέφυρα των Κήπων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες όμως στηρίζονται και στον απαρέγκλιτο σεβασμό των διεθνών συνθηκών, του διεθνούς διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων, συνομίλησε με στρατεύσιμους και αντάλλαξε ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και εν συνεχεία επισκέφθηκε το τελωνείο των Κήπων, όπου του ετέθη το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του μεθοριακού σταθμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βόμβα» από Φάμελλο και κόντρα με Παππά: «Ο Κασσελάκης με καθαίρεσε από την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με πραξικόπημα»
Η κόντρα Φάμελλου - Παππά, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τη συζήτηση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των τάσεων
Σωκράτης Φάμελλος και Νίκος Παππάς
Σωκράτης Φάμελλος: «Δεν υπάρχει περιθώριο για καμία αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης»
«Από αύριο ξεκινά ο προσυνεδριακός διάλογος και πρέπει να είναι ουσιαστικός και εξωστρεφής, θα γίνουν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με τη ενεργή συμμετοχή και της κοινωνίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Στέφανο Κασσελάκη: Δεν ισχύει αυτό που ειπώθηκε, όπως ειπώθηκε, για συνεργασία για τα Τέμπη
«Ο κ. Κασσελάκης μου έχει πει ότι οι βουλευτές που πρόσκεινται στο κόμμα του θα στηρίξουν την πρόταση της Πλεύσης Ελευθερίας για προανακριτική για τα Τέμπη»
Στέφανος Κασσελάκης και Ζωή Κωνσταντοπούλο 3
Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζόρτζια Μελόνι: Συνάντηση στη Ρώμη τη Δευτέρα – Στο επίκεντρο μεταναστευτικό και διμερείς σχέσεις
Κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι στο πλαίσιο του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας η ατζέντα είναι ευρεία και πολλές οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Τζόρτζια Μελόνι
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «επαναστατικό αυτονόητο» για αξιολόγηση και διαφάνεια στο Δημόσιο και η Εθνική Στρατηγική για τη βία των ανηλίκων
«Είμαστε δίπλα στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και κυρίως, είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που τα προστατεύει» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης