Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα… τεθωρακισμένα [vid]

Στο στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων στον Έβρο βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (18.12.2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.

«Με μεγάλη χαρά επισκέφθηκα, σήμερα, την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία, εδώ στην Αλεξανδρούπολη και ενημερώθηκα για τις επιχειρησιακές δυνατότητες των σύγχρονων αρμάτων μάχης, που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Επιβεβαίωσα, για άλλη μια φορά, το απόλυτο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να συγχαρώ όλα τα στελέχη, τις γυναίκες και τους άνδρες, που κρατούν αυτό το αξιόμαχο σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο.
Να τους ευχηθώ καλές γιορτές, χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά το 2017.

Θέλω να γνωρίζουν ότι όλη η ελληνική κοινωνία τους περιβάλλει με αισθήματα αγάπης και απόλυτης εμπιστοσύνης», δήλωσε μετά την επίσκεψή του.

Από τη Γέφυρα των Κήπων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή και επανέλαβε ότι «η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες όμως στηρίζονται και στον απαρέγκλιτο σεβασμό των διεθνών συνθηκών, του διεθνούς διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων, συνομίλησε με στρατεύσιμους και αντάλλαξε ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και εν συνεχεία επισκέφθηκε το τελωνείο των Κήπων, όπου του ετέθη το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του μεθοριακού σταθμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 20
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 33