Πολιτική

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε την οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη

Λίγο πριν αναχωρήσει από τη Δράμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε την οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου Στάθη Τσιτλακίδη που σκοτώθηκε ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν ο κυβερνήτης του μοιραίου Φάντομ που έπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας. Νεκρός ανασύρθηκε ο ίδιος όσο και ο συγκυβερνήτης του, Μάριος Τουρούτσικας. Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς του πιλότου Στάθη Τσιτλακίδη και άφησε λίγα λουλούδια στον τάφο του.

«Ο ελληνικός λαός δεν θα λησμονήσει ποτέ τη θυσία των δυο αεροπόρων μας, του Στάθη Τσιτλακίδη και του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

Έχασαν τη ζωή τους στο καθήκον και τίμησαν την πατρίδα υπερασπιζόμενοι τα εθνικά μας συμφέροντα και την εθνική μας κυριαρχία» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης ανοίγοντας την πολιτική ομιλία του.

Νωρίτερα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους από τους παρευρισκόμενους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Androulakis Nikos (@androulakisnick)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 18