Πολιτική

Ο Πομπέο δεν ξεχνά την παρέα της Κρήτης και ευχαριστεί Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη (pic)

Ο Μάικ Πομπέο απέρχεται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε λίγες ημέρες. Εν είδη απολογισμού θυμάται την επίσκεψή του στην Κρήτη τον περασμένο Σεπτέμβριο, προσκεκλημένος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πατρικό του Έλληνα Πρωθυπουργού στα Χανιά.

Ο Πομπέο, πριν εγκαταλείψει το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, μετά και την νίκη των Δημοκρατικών επί των Ρεπουμπλικανών, δεν ξεχνά την ελληνική συντροφιά που απόλαυσε στην Κρήτη, όπως φανερώνει η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

 

Ο Μάικ Πομπέο με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την σύζυγό του, Μαρέβα, τον Νίκο Δένδια, την Λίνα Μενδώνη και τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ, είχαν την  ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτούς κρητικούς μεζέδες.

Το μενού περιείχε: Καλτσούνια με γλυκιά μυζήθρα, ντολμαδάκια με ρύζι και αρωματικά, χωριάτικη σαλάτα, γιουβέτσι μοσχάρι με κριθαράκι και τριμμένο κρητικό τυρί, κέικ σοκολάτας ρολό και καφές. Το φαγητό συνοδεύτηκε με κρασί αλλά και ρακή.

βίντεο από flashnews.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8