Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει προκλητικά το λαό”

“Ο πρωθυπουργός κοροϊδεύει προκλητικά το λαό”

“Ο πρωθυπουργός κάνει σαν να μην ξέρει ούτε τι έχει υπογράψει, ούτε τι έχει ψηφίσει ούτε τι υλοποιεί” σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «συνεχίζει προκλητικά και κυνικά να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, αναμασώντας ψέματα και υποσχέσεις, όπως οι υπόλοιποι μνημονιακοί προκάτοχοί του».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «τα ίδια ακριβώς έλεγε λίγο καιρό πριν ψηφίσει μέτρα 9,5 δισ. για το 2013», όπως «τα ίδια έλεγαν και ο κ. Παπανδρέου και στη συνέχεια ο κ. Παπαδήμος» και ότι «τα ίδια επαναλαμβάνονται σε κάθε δήλωση κυβερνητικού στελέχους από τότε που η χώρα μπήκε στο μνημόνιο».

«Ο πρωθυπουργός μιλά για τήρηση των συμφωνηθέντων και για «μη επώδυνα μέτρα», όταν είναι αυτή ακριβώς η πιστή εφαρμογή του μνημονίου, που φέρνει ολοένα και πιο σκληρά μέτρα για να «διορθώσουν» την «αποτυχία» των προηγούμενων», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όσον αφορά στο νέο φορολογικό, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι ο «κ. Σαμαράς έχει το θράσος να το παρουσιάζει ως μνημείο φορολογικής δικαιοσύνης υπέρ των …ασθενέστερων, όταν πρόκειται για το πιο άδικο, αντικοινωνικό, φοροληστρικό και αντιαναπτυξιακό νομοθέτημα που έχει γράψει νεοφιλελεύθερο χέρι».

«Ας ελπίσουμε αυτή να είναι η τελευταία συνέντευξη του κ. Σαμαρά για αυτό τον χρόνο. Αρκετά προσπάθησε για φέτος να παίξει με τη νοημοσύνη και τις αντοχές του ελληνικού λαού», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαμαράς: ούτε ανασχηματισμός, ούτε πρόωρες εκλογές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε