Πολιτική

Ο Σταύρος Παπασωτηρίου παραμένει βουλευτής της ΝΔ στη Φλώρινα με απόφαση του Εκλογοδικείου

Την ένσταση του α΄ αναπληρωματικού βουλευτή της ΝΔ στον νομό Φλώρινας Ιωάννη Αντωνιάδη απέρριψε το Εκλογοδικείο και παραμένει θέση του ο Σταύρος Παπασωτηρίου.

Αναλυτικότερα, ο α’ αναπληρωματικός βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ Ιωάννης Αντωνιάδης (έλαβε 4.312 σταυρούς) και οι εκλογείς Ιωάννης Παπαδημητρίου, Χρήστος Κουσίδης και Χρήστος Παναγιωτίδης με ένστασή τους στράφηκαν κατά της εκλογής του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ Στέλιου Παπασωτηρίου (έλαβε 4.457 σταυρούς).

Στην ένστασή τους υποστήριξαν ότι ο κ. Παπασωτηρίου έχει κώλυμα εκλογιμότητας. Και αυτό γιατί ενώ ήταν διοικητής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, δεν παραιτήθηκε από τη θέση του 18 μήνες πριν από τη διεξαγωγή του εκλογών όπως προβλέπεται από την εκλογική νομοθεσία. Το Εκλογοδικείο έκρινε ότι η έδρα του νοσοκομείου είναι στην Πτολεμαΐδα και δεν εκτείνεται στην περιφέρεια της Φλώρινας και απέρριψε την ένσταση.

Ακόμη, το Εκλογοδικείο με άλλη απόφασή του απέρριψε την ένσταση του εκλογέα Ηλία Βουνισέα κατά του κόμματος «Σπαρτιάτες». Ο κ. Βουνισέας ζητούσε να απαγορευθεί η χρήση του ονόματος «Σπαρτιάτες», καθώς επιφέρει σύγχυση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για συμφωνία με Chevron: Η Ελλάδα δυναμώνει γεωπολιτικά και ενεργειακά
Ο υπουργός Επικρατείας συνδέει τη συμφωνία για τις έρευνες νοτίως της Κρήτης με την ενίσχυση της εθνικής ισχύος και επιτίθεται στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη στάση τους στη Βουλή
Άκης Σκέρτσος
ΚΚΕ κατά της καμπάνιας του ΥΠΕΘΑ για τη στράτευση γυναικών: «Είμαστε ριζικά αντίθετοι»
Το τμήμα της ΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας κάνει λόγο για επικίνδυνη εμπλοκή της χώρας στους πολέμους και απορρίπτει το κυβερνητικό επιχείρημα περί ενίσχυσης της άμυνας
Γυναίκες στον στρατό 8
Χατζηδάκης για αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Εξετάζονται παρεμβάσεις, είμαστε ήδη σε συζητήσεις με τις εταιρείες
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για συγκράτηση της ακρίβειας λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή και εξέφρασε αισιοδοξία του για τη φετινή τουριστική πορεία
Πλοίο, επιβάτες, ακτοπλοϊκά