Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Μύκονο: Έκαναν βόλτα στα κοσμικά Ματογιάννια

Στη Μύκονο βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μαζί με τον σύζυγό του μια βόλτα στα κοσμικά Ματογιάννια της Μυκόνου και συνάντησε κατοίκους της περιοχής.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστή γκαλερί του νησιού ενώ στην συνέχεια πήγε για ποτό σε κοσμικό bar restaurant. Κατά την διάρκεια της βόλτας του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρέτισε πολύ κόσμο που τον σταματούσε για να του μιλήσει.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv o Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στις Κυκλάδες μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ κάνοντας ένα διάλειμμα από τις πολιτικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, οι δυο τους συνάντησαν το ζευγάρι σχεδιαστών Πίτερ Ντούντας και Ευάγγελο Μπούση μαζί με τα παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η βάφτιση των παιδιών στη Βουλιαγμένη είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. 

 

Την αποκάλυψη έκανε ο Ευάγγελος Μπούσης μέσα από φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα «Περήφανοι για την Ελλάδα και το μέλλον της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 22
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18