Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα φύγει ή θα τον διώξουν αν δεν πάει καλά στις ευρωεκλογές, λέει ο Ανδρέας Δρυμιώτης

Δεν θα… μακροημερεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω από 17% στις Ευρωεκλογές εκτίμησε ο πολιτικός αναλυτής και συγγραφέας, Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος σημείωσε πως: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Σαφώς δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε. Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη έδειξε ναπολεόντειο χαρακτήρα, τα πουκάμισα έξω, το τίναγμα του ώμου. Τους αντιπάλους πρέπει να τους σέβεσαι, ξεφτιλίζοντας τους αντιπάλους του κανείς, ξεφτιλίζει και την ιστορία του σχηματισμού.

Έχω πει εδώ και 4 χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει το 5%. Η Αριστερά έχει την ιδιότητα να πολλαπλασιάζεται διά της διαιρέσεως. Οι άνθρωπο της Αριστεράς επειδή συζητάνε πάρα πολύ, στο τέλος τσακώνονται».

«Υπάρχουν 3 ορόσημα μέχρι τις εκλογές. Το πρώτο είναι, εάν οι επόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν σοβαρή καθίζησης του ΣΡΖΑ, τότες πιθανόν να έχουμε εσωτερικά προβλήματα. Το δεύτερο είναι το συνέδριο που μπορεί να υπάρξει μομφή εναντίον του Κασσελάκη και το 3ο είναι οι ευρωεκλογές.

Αν στις ευρωεκλογές τα ποσοστά είναι σημαντικά χαμηλότερο από το 17% ή θα φύγει ή θα τον διώξουν, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει. Υποτίθεται ότι αλλάζεις τον CEO μιας εταιρείας για να βελτιώσει τα αποτελέσματα μιας εταιρείας. Αν δε τα βελτιώσει τότε το κεφάλι αλλάζεις, αυτό κάνουν», συμπλήρωσε ο κ. Δρυμιώτης.

«Θα πάει κόσμος προς τα εκεί. Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφανίζεται και ο Βαρουφάκης με πάνω από 3,5%, θα ενισχυθεί και το ΚΚΕ. Αυτό που δεν ενισχύεται είναι το ΠΑΣΟΚ για τους δικούς του λόγους δεν “τραβάει”.

Βλέπω δημιουργία κόμματος μεταξύ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ, αυτό θα επιδιώξει ο Τσακαλώτος που έχει φύγει. Από την άλλη πλευρά, θεωρώ ότι η Αχτσιόγλου θα μείνει στο κόμμα ως εσωτερική αντιπολίτευση, έτσι ώστε αν υπάρξει κάποια σοβαρή αντίδραση εναντίον του Κασσελάκη, να υπάρχει εναλλακτική λύση» κατέληξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Οι πρώτες ελληνικές ημέρες της νέας πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα – Το αφιέρωμα του φιλοτραμπικού «Breitbart»
Στο ίδιο άρθρο, το φιλοτραμπικό ΜΜΕ επισημαίνει ότι η Γκιλφόιλ αναμένεται να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να παραστεί σε υπουργικές συναντήσεις που διοργανώνει το «Atlantic Council» στην Αθήνα
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Kimberly Guilfoyle
Μαρινάκης: Ευχάριστο ανάγνωσμα το βιβλίο του Τσίπρα – Μιλάμε για την «Ιθάκη» αλλά μην ξεχνάμε το ταξίδι και το αχρείαστο μνημόνιο
«Θα μας επιτρέψετε την πολιτική να την κάνουμε με πολιτικό διάλογο με τα υπόλοιπα κόμματα και όχι αντιπαρατιθέμενοι με συγγραφείς» είπε μεταξύ άλλων
Παύλος Μαρινάκης
«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας», είπε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ - Η ανάρτηση για τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα
«Θα είμαι υπερήφανη εκπρόσωπος του Προέδρου Τραμπ, σθεναρή υπερασπίστρια των αμερικανικών συμφερόντων και ακλόνητη φίλη της Ελλάδας και του ελληνικού λαού»
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ υπέβαλε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα
Αυτό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» - Οι προσωπικές αφηγήσεις που μετατρέπονται σε πολιτικό θρίλερ
Εκτός από τα γεγονότα της περιόδου 2015 - 2019 περιγράφονται τα παιδικά και εφηβικά χρόνια του Αλέξη Τσίπρα, η πολιτικοποίηση στις γραμμές της ΚΝΕ και της Αριστεράς και η είσοδος στο Μαξίμου
Αλέξης Τσίπρας: Αυτό είναι το εξώφυλλο του βιβλίου του «Ιθάκη» 108
Τα παραλειπόμενα της συνάντησης Τασούλα – Γκιλφόιλ: Ο μήνας του μέλιτος και η ατάκα «εργαζόμαστε για νέο σύζυγο»
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε στην Κίμπερλι Γκιλφόιλ ότι λόγω της επαγγελματικής διαδρομής της είναι αξιοθαύμαστο παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα
9