Πολιτική

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε ενημερώσει εδώ και 10 ημέρες τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μπήκε σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός στην Σαντορίνη

Υπήρξε μυστική σύσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού με τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής κα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των υπηρεσιών του κράτους για τους συνεχείς σεισμούς που παρατηρούνται από το Σάββατο (01/02/2025) στη Σαντορίνη και την Αμοργό.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοράη μιλώντας στο Live News, η κινητοποίηση για τους σεισμούς την Σαντορίνη άρχισε πριν από δέκα ημέρες όπου υπήρξε μυστική σύσκεψη μεταξύ του πρωθυπουργού με τον υπουργό Κλιματικής Αλλαγής κα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Δεδομένου ότι η σεισμική δραστηριότητα είχε αρχίσει από τον Σεπτέμβριο, προληπτικά πριν από δέκα ημέρες ενημέρωσε ο υπουργός τον πρωθυπουργό για το ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε επιχειρησιακά σχέδια, τα οποία ήταν ήδη έτοιμα και τέθηκαν σε εφαρμογή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Παύλος Πολάκης μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση: «Δεν μασάω παλικάρια της φακής – Θα τα πούμε στο Εφετείο»
Ο Παύλος Πολάκης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή μετά από μήνυση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή
Ο Παύλος Πολάκης
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού
«Ο εφέτης ανακριτής Λάρισας, χωρίς να κάνει κάποια αξιολόγηση ή να διατυπώνει οποιαδήποτε κατηγορία, ζητά από τη Βουλή να εκτιμήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες των διατελεσάντων υπουργών»
Κώστας Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών για να λάμψει η αλήθεια – Η δήλωση του πρώην υπουργού 12
Η Ελλάδα αναλαμβάνει από την Πρωτομαγιά την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ – Οι 6 προτεραιότητες
Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, η Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της μηνιαίας προεδρίας της, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει το ισχυρό διπλωματικό της αποτύπωμα
Οι σημαίες της Ελλάδας και του ΟΗΕ