Πολιτική

Ο Βασίλης Τσιάρτας θέλει το ΚΚΕ εκτός νόμου – Η απάντηση του Οδηγητή στον «ακάλεστο»

“Τσουνάμι” αντιδράσεων κατάφερε να… σηκώσει -για μια ακόμα φορά- ο Βασίλης Τσιάρτας, με ένα του σχόλιο, ζητώντας επί της ουσίας να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ – Η “απάντηση” ήρθε μέσω της επίσημης σελίδας του περιοδικού «Οδηγητής» της ΚΝΕ στο Twitter.

Προκαλεί για μια ακόμα φορά ο Βασίλης Τσιάρτας. Με αφορμή την απαγόρευση το Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ουκρανία, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας στο Euro 2004 ζήτησε -με ανάρτηση στο Twitter- να γίνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

«Εδώ γιατί καθυστερούμε;» σχολίασε ο Βασίλης Τσιάρτας, θέλοντας έτσι την πολιτική οπισθοδρόμηση της Ελλάδας, την περίοδο που το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου, προ εμφυλίου.

Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε το ΚΚΕ το 1974, σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της μεταπολίτευσης, βάζοντας τέλος στον πολιτικό διχασμό και βάζοντας σε γερά θεμέλια τη λειτουργία της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας.

Το ποστάρισμα του Βασίλη Τσιάρτα δέχθηκε πάρα πολλά επικριτικά σχόλια (πολλά σε υβριστικό ύφος). Ξεχώρισε όμως αυτή του «Οδηγητή», ο οποίος σχολίασε: «Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον Βασίλη Τσιάρτα γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «ανέβασε» τηλεφωνικές κλήσεις με τον πρόεδρο του ΔΣΑ καταγγέλλοντας παρεμπόδιση συνέντευξης τύπου
«Είμαστε στο στόχαστρο του Φλωρίδη, που ήδη εργαλειοποίησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και τον Πρόεδρο ΔΣΑ για να πλήξουν την δικηγορική μας υπόσταση»
EUROKINISSI 19
Σφοδρά πυρά Κωνσταντοπούλου κατά κυβέρνησης: «Το απόστημα του παρακράτους διαφθοράς θα σπάσει, το υπόσχομαι»
«Κύριε Μητσοτάκη, αυτοί σας μείνανε: οι Βορίδηδες, οι Φλωρίδηδες, οι Γεωργιάδηδες, οι Σεβαστίδηδες και με αυτούς προσπαθείτε να πλήξετε τους καθαρούς ανθρώπους» αναφέρει
Ζωή Κωνσταντοπούλου 7
Δημοσκόπηση Interview: 12,2% το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, 29% αναποφάσιστοι και άλλο κόμμα, «πάνω» ο Τσίπρας, «πέφτει» η Καρυστιανού
Όπως προκύπτει από τη σύγκριση με τα προηγούμενα ευρήματα της δημοσκόπησης της Interview, η ΝΔ καταγράφει μείωση των ποσοστών της κατά 2,3% και το ΠΑΣΟΚ αύξηση κατά 0,3%
Εκλογές 101
Τάσος Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση ασυλίας μου, η δικογραφία περιλαμβάνει αβάσιμες εικασίες
Στη Βουλή διαβιβάστηκε η τρίτη δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνεται το όνομα του βουλευτού Σερρών, με τις εισαγγελικές αρχές να ζητούν τη διερεύνησή του για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος
Τάσος Χατζηβασιλείου 31