Πολιτική

Ο βουλευτής με την Porsche δεν την πούλησε! Την έκρυψε!

Την αποκάλυψη για τον βουλευτή με την Porsche κάνει ο Βηματοδότης. Όπως γράφει, ο Δημήτρης Καβαδέλλας, ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων που είχε δηλώσει ότι πούλησε την Porsche όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία του αυτοκινήτου του στο πάρκινγκ της Βουλής, τελικά δεν την πούλησε. Την έκρυψε!

Ο κ. Καβαδέλλας είχε πει ότι το πούλησε σε καλή τιμή σε έναν γαιοκτήμονα φίλο του κόμματός του αλλά αυτό τελικά δεν έγινε ποτέ!  Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η Porsche απλώς άλλαξε θέση και από το πρώτο υπόγειο του γκαράζ μεταφέρθηκε στο πέμπτο υπόγειο, εκεί όπου σπανίως πάει κανείς, παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη SLK.

Ο ίδιος, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη αυτή είπε ότι δεν την πούλησε ακριβώς, απλά έδωσαν τα χέρια και ο αγοραστής το μετάνιωσε. Δείχνει και ένα χαρτί από ένα συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο τού ζητεί 5.240 ευρώ για επισκευές. Από τον βουλευτή ζήτησε εξηγήσεις και ο Βασίλης Λεβέντης. Σύμφωνα με τον Βηματοδότη πάντα, ο βουλευτής τον έπεισε τον Πρόεδρο όταν του είπε ότι τελικά θα το αγοράσει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου.

Για το θέμα έκανε ανάρτηση στο facebook και ο δημοσιογράφος Νίκος Χασαπόπουλος που είχε αποκαλύψει πρώτος την υπόθεση… 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12