Πολιτική

Ο χρόνος θα κλείσει με το κόμμα Παπανδρέου – Πότε το ανακοινώνει

Τις πολιτικές εξελίξεις από το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει την ίδρυση νέου κόμματος.

Αυτό θα συμβεί έως τις 31/12 και μάλιστα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου όλα είναι έτοιμα απο το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού.

Όπως είχε γράψει προ ημερών και το newsit, ένα από τα ονόματα που έχουν επιλεγεί είναι “Αλλαγή”.

Ήδη πολλά απο τα στελέχη δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου εργάζονται για την συγκρότηση ψηφοδελτίων.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα ονόματα έχουν βρεθεί και γνωστά ονόματα θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια όπως ο Νίκος Σηφουνάκης, ενώ επιτελάρχης φέρεται να είναι ο Φίλιππος Πετσάλνικος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «μπιφ» Παύλου Μαρινάκη - «Ριζοσπάστη» και η ερώτηση της ΕΦΣΥΝ που δεν απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο χρόνος είναι περιορισμένος»
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο, ακούστηκε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να λέει ότι «για τρίτη χρονιά ο Ριζοσπάστης αποκλείεται, διαμαρτυρόμαστε εντόνως»
Κυριάκος Μητσοτάκης
3