Πολιτική

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Βγήκε από το νοσοκομείο – «Ξεκίνησε το πάρτυ με φιδέ και νερό»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που τις προηγούμενες ημέρες είχε μπει στο νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

«Προσέχετε τον εαυτό σας, λιγότερο στρες και άγχος» έγραψε μεταξύ άλλων ο βουλευτής, ο οποίος αστειεύτηκε λέγοντας ότι την επόμενη φορά που θα μπορέσει να ξαναφάει κανονικό φαγητό θα έχουμε… κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.

 

Όλα αυτά σκέφτηκε κάτω από τη μουριά, την οποία ανέβασε φωτογραφία, γράφοντας ότι ο στόχος του σήμερα, είναι να πιει 3 λίτρα νερό…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
Αναφερόμενος σε προηγούμενη επίσκεψή του στο νοσοκομείο Λαμίας, έκανε λόγο για «τη μέρα που η γνωστή συμμορία της μιζέριας, έκανε τόσο μεγάλα επεισόδια ώστε στο τέλος επενέβη η ΕΛΑΣ»
Άδωνις Γεωργιάδης από Λαμία: «Δεν έγινα υπουργός για να είναι ευχαριστημένοι οι συνδικαλιστές της Αριστεράς αλλά οι ασθενείς»
11