Πολιτική

Οι αγρότες της Κρήτης θα συναντηθούν στις 17:00 με τον Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα

Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, θα έχουν οι αγρότες της Κρήτης στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (11.12.25) στην Αθήνα.

Στη συνάντηση που θα έχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης με τον Κωστή Χατζηδάκη θα είναι παρών και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Τσιάρας.

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Αντιπροεδρίας στο Μέγαρο Μποδοσάκη, θα μετέχει και ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Χανίων, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων του Νομού Γιάννης Βερυκάκης, δεν απέκλεισε στη συνάντηση να παραβρεθεί και ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Καλογερής, ενώ οι κτηνοτρόφοι θα παραμείνουν στο αεροδρόμιο των «Δασκαλογιάννης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απηύθυνε έκκληση στους διαλόγους να ορίσουν συγκεκριμένη αντιπροσωπεία ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση υψηλού επιπέδου, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο συνεχίζεται η κατάληψη στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και το κτίριο της ΑΑΔΕ. Θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση για να αξιολογηθούν οι κυβερνητικές δεσμεύσεις και προτάσεις.

Σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία των κτηνοτρόφων επιμένει -παρά τη σημερινή συνάντηση με τον κ. Χατζηδάκη- να υπάρξει συνάντηση και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βραχυκύκλωμα» από τα μπλόκα των αγροτών δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα: Τα αιτήματα και οι κοινωνικές αντιδράσεις
Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε ότι τα μπλόκα που στρέφονται εναντίον άλλων κοινωνικών ομάδων οδηγούν στην υπονόμευση των αιτημάτων των αγροτών
Μπλόκο αγροτών 13
Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας – Στον «αέρα» το κόμμα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
21