Πολιτική

Οι βουλευτές τρολάρουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Με δική της υπαιτότητα η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει χάσει κάθε σεβασμό μέσα στη Βουλή και αυτό φάνηκε σήμερα με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού δεν της πέρασε να ξεκινήσει η διαδικασία το πρωί της Πέμπτης, αποφάσισε να βγάλει όλο το άχτι της και άρχισε τις καθυστερήσεις διαβάζοντας όλο τον κανονισμό της Βουλής για τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Μάλιστα, επίτηδες και γνωστή λάτρης της τυπικότητας η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να διαβάζει όλη την ημερήσια διάταξη, προκειμένου να καθυστερήσει τη διαδικασία.

Οι βουλευτές φυσικά αντέδρασαν και τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε αυστηρό ύφος τους είπε να είναι ήσυχοι γιατί αλλιώς θα εφαρμόσει με μεγάλη αυστηρότητα τον κανονισμό της Βουλής.

Η αντίδραση των βουλευτών κυρίως της αντιπολίτευσης ποιά ήταν: ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος
Τραγικό «παιχνίδι» της μοίρας για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο: Βοήθησε να πολλαπλασιαστούν οι απινιδωτές στη χώρα αλλά «έσβησε» σε παραλία που δεν διέθετε τη σωτήρια συσκευή
Σήμερα υπάρχουν περίπου 70 απινιδωτές στον δήμο Σιθωνίας, ωστόσο στην παραλία που έπαθε ανακοπή ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, δεν έχει τοποθετηθεί τέτοιο μηχάνημα
Απόστολος Βεσυρόπουλος 13