Πολιτική

Όλα τα νομοσχέδια στο site της Βουλής

   Πρόσβαση σε όλα τα νομοσχέδια από την ώρα της κατάθεσής τους θα έχουν πλέον

όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, οι δημοσιογράφοι αλλά και οι βουλευτές, με μία μόνο απλή κίνηση στον υπολογιστή τους.

  Η Διεύθυνση Νομοθετικού Έργου της Βουλής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, προχώρησαν στη νέα εφαρμογή της άμεσης ανάρτησης του νομοσχεδίου τη στιγμή που κατατίθεται στο δικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων. Έτσι, όσοι ενδιαφέρονται για τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή προς ψήφιση μπορούν να ανατρέχουν σε αυτά μέσω του «site» του Κοινοβουλίου (www.parliament.gr), να τα μελετούν και να ενημερώνονται αναλυτικά για το περιεχόμενό τους.

 Στο «site» θα αναρτώνται τα σχέδια νόμου στην αρχική τους μορφή, όπως κατατίθενται από τα αρμόδια Υπουργεία, πριν υποβληθούν σε νομοτεχνικό έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Δημήτρης Χρ. Αναστασόπουλος ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
«Έχοντας και την εμπειρία και τη γνώση αλλά και την ίδια διάθεση ενασχόλησης όπως και στην αρχή, διεκδικώ και πάλι τη στήριξη των δικηγόρων» ανέφερε ο ίδιος
Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος 1
Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ολοκληρωμένο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ θα κάνει τη χώρα μας πιο ανταγωνιστική οικονομικά, πιο ανθεκτική κοινωνικά, πιο ισχυρή γεωπολιτικά»
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνήθως είναι ένα παζάρι δεσμεύσεων και παροχολογίας από την εκάστοτε κυβέρνηση»
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από δημοσιεύματα για το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου
«Κυπριακό μέσο ενημέρωσης κυκλοφόρησε ψευδές και παραπειστικό δημοσίευμα που αφορά υποτιθέμενη εμπλοκή μέλους της οικογένειάς μου στο έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης»
Ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης 3