Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ακυρώθηκε η επίσκεψή της στην Κεφαλονιά μετά από περιπέτεια στον αέρα

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στο νησί της Κεφαλονιάς

Μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα στην Κεφαλονιά το αεροσκάφος που μετέφερε την υπουργό Τουρισμού δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του νησιού με την Όλγα Κεφαλογιάννη να επιστρέφει στην Αθήνα. 

Το ταξίδι θα προγραμματιστεί εκ νέου και οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η υπουργός Τουρισμού θα ξεκινούσε από το Αργοστόλι ως πρώτο σταθμό της περιοδείας της στα νησιά του Ιονίου, με σκοπό ενόψει και της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου να συνομιλήσει με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στο πρόγραμμα της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν η ίδια να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και με παράγοντες του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17