Πολιτική

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε ο γραμματέας ΝΕ Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Αντωνόπουλος – «Επέστρεψα τα χρήματα για λόγους ευθιξίας»

«Η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ»

Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε ο Λάμπρος Αντωνόπουλος μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Παράλληλα με την επιστολή του ο Λάμπρος Αντωνόπουλος με επιστολή του στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο ζητά και την προσωρινή αναστολή της κομματικής του ιδιότητας για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πήρα χρήματα μια και μόνη χρονιά, το έτος 2020, με διαδικασία που θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ απολύτως νόμιμη (…) Επέστρεψα, δε, τα χρήματα αποκλειστικά για λόγους ευθιξίας» επισημαίνει.

Η επιστολή του Λάμπρου Αντωνόπουλου προς τον Γραμματέα Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ
 
«Σύντροφε Γραμματέα, Με την παρούσα μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Γραμματέα της Ν.Ε. Επιτροπής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και , επιπλέον, ζητώ την προσωρινή αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας. 
 
Είναι προφανές ότι η επιχειρούμενη από συγκεκριμένους κύκλους σύνδεση του ονόματός μου με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, γίνεται με αποκλειστικό στόχο να πληγεί το ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο μιας απέλπιδας απόπειρας πολιτικού  «συμψηφισμού» και θα πέσει στο κενό. 
 
Παρά ταύτα και μόνο οι ως άνω αναφορές στο πρόσωπό μου καθιστούν μονόδρομο την παραίτησή μου.
 
Τονίζω, τέλος, ότι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ πήρα χρήματα μια και μόνη χρονιά , το έτος 2020, με διαδικασία που θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ απολύτως νόμιμη και μέχρι σήμερα δεν έχω κατηγορηθεί από κανέναν και για οτιδήποτε. Επέστρεψα, δε, τα χρήματα αποκλειστικά για λόγους ευθιξίας.
                             
Με εκτίμηση, 
Λάμπρος Αντωνόπουλος»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «Ομάδα Αλήθειας»: Η κυβέρνηση της ΝΔ ας σταματήσει τον κατήφορο της τοξικότητας, στον οποίο τρέχει με σπασμένα φρένα
«Ως σύγχρονοι δωσίλογοι μοιράζουν πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης, αναπαράγοντας την αδιανόητη και ανιστόρητη δήλωση Δρυμιώτη ότι «το να είσαι αριστερός, έχει καταλήξει να μην είσαι Έλληνας»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ
Καρανίκας: «Κάφροι» αυτοί που επιτέθηκαν στον Βορίδη – «Είσαι ο μόνος αριστερός που έκανε rebranding», λέει ο Γεωργιάδης
«Ιστορικά ως αριστερά και λαϊκό κίνημα ποτέ δεν επιτεθήκαμε (ούτε συμβολικά) σε οικογένεια. Ούτε θα το κάνουμε. Αριστεροί είμαστε και όχι κανίβαλοι, ναζιστές και φασίστες»
Νίκος Καρανίκας