Πολιτική

Οργή ΣΥΡΙΖΑ: Στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου

Ανακοίνωση με σκληρές εκφράσεις εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για σεξιστική επίθεση που δέχεται η νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου.

Υποστηρίζουν ότι οι επιθέσεις στο πρόσωπο της κας Νοτοπούλου έχουν στόχο να αποδομήσουν την κυβέρνηση. Επίσης, μιλούν για γκεμπελίσκους που προχωρούν στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων.

Όλη η ανακοίνωση για την Κατερίνα Νοτοπούλου

«Η αθλιότητά τους έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. Καθημερινά βάζουν σε ενέργεια τη νοσηρή τους φαντασία, εφευρίσκοντας συνεχώς τρόπους για να  αποδομήσουν την κυβέρνηση και τον πρόσφατο ανασχηματισμό.

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχουν στοχοποιήσει τη νέα υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, «αναβαθμίζοντας» πλέον τα κακόβουλα και σεξιστικά σχόλια στα οποία είχαν επιδοθεί τις προηγούμενες μέρες.

Ξεπερνώντας τους εαυτούς τους, οι σύγχρονοι γκεμπελίσκοι  έχουν περάσει στο στάδιο της δολοφονίας χαρακτήρων, εμπλέκοντας στο ελεεινό τους αφήγημα ακόμη και μέλη της οικογένειας της υφυπουργού καθώς και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στον πολιτικό στίβο αντιπαρατίθενται δύο διαφορετικές λογικές, δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικά αξιακά συστήματα. Φυσικά δεν περιμένουμε από τη ΝΔ να πάρει αποστάσεις από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα. Εάν το κάνει θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  Θεσσαλονίκης στέκεται στο πλευρό της συντρόφισσας Κατερίνας Νοτοπούλου και όλων όσοι βάλλονται από τα άθλια και ψευδή δημοσιεύματα. Τίποτε δεν πρόκειται να μας πτοήσει, προχωρούμε ενωμένοι και όλοι, όλες μαζί θα κερδίσουμε τον πόλεμο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21