Πολιτική

Όταν ο Μητρόπουλος “τρόλαρε” τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Eίτε με διάθεση να πετάξει σπόντα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είτε με διάθεση χιούμορ, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος σκόρπισε γέλια στη Βουλή, όταν σχολίασε τους "άτακτους" βουλευτές που φώναζαν και είχαν στήσει πηγαδάκια.

“Γελάτε και διαμαρτύρεστε, αλλά τη Δευτέρα θα αναπολείται όσα μου λέγατε στο διάδρομο” είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος, που προήδρευε της διαδικασίας, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως από τη Δευτέρα που επιστρέφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη θέση της, τότε θα τον αναπολούν.

Η ατάκα αυτή του κ. Μητρόπουλου σκόρπισε γέλια στην αίθουσα του κοινοβουλίου με τον Άδωνι Γεωργιάδη να χειροκροτά.

Δεν έμεινε μόνο σε αυτό ο κ. Μητρόπουλος. Διαβάζοντας την επιστολική ψήφο της κας Κωνσταντοπούλου, τον έπιασαν τα γέλια όσο κι αν προσπαθούσε να συγκρατηθεί. Μάλιστα, σήκωσε το χαρτί με την επιστολική ψήφο και το έδειξε στους βουλευτές, πάντα προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου για Μαδούρο: «Δεν υπήρξε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου αλλά σύλληψη ναρκέμπορου – Αφού κλαίνε Αριστεροί και Βελόπουλος, το βλέπουμε θετικά»
«Όποιος θέλει να υπερασπιστεί τον Μαδούρο, να πάει να ζήσει στη Βενεζουέλα» τόνισε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Άκης Σκέρτσος για την απώλεια του αδελφού του και τα Τέμπη: «Ας μιλήσουμε από καρδιάς για το δράμα»
Ο υπουργός Επικρατείας απευθύνει έκκληση για σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και στους θεσμούς, προειδοποιώντας για τους κινδύνους της πολιτικής εργαλειοποίησης του πένθους και της διολίσθησης στον διχασμό.
Άκης Σκέρτσος