Πολιτική

Παναγιώτης Κουρουμπλής στο newsit.gr: Η επανακαταμέτρηση μίλησε!

Το θρίλερ για την εκλογή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών και η μάχη που γίνεται ανάμεσα στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο για το ποιος τελικά θα ανακηρυχθεί βουλευτής, αφού τους χωρίζουν μερικές ψήφοι, συνεχίζεται.

Σήμερα, ολοκληρώθηκε η επανακαταμέτρηση των ψήφων για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο σε όλα τα εκλογικά τμήματα του δυτικού τομέα της Β Αθηνών αφού υπήρχαν βρεγμένες κούτες με ψηφοδέλτια.

Μιλώντας στο newsit.gr ο Παναγιώτης Κουρουμπλής πιστεύει ότι είναι ο βέβαιος νικητής καθώς εξήγησε ότι: «Στο 374ο εκλογικό τμήμα του δήμου Περιστερίου ένας δικαστικός αντιπρόσωπος στα πρακτικά είχε μονογράψει 36 σταυρούς του με το όνομά μου αλλά κατά την μεταφορά του στο σύνολο των ψήφων έγραψε 21 σταυρούς. Σε περίπτωση που δεν ληφθεί αυτό υπόψιν και ανακηρυχθεί τα επόμενα 24ωρα ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος βουλευτής, τότε θα προσφύγω στο εκλογοδικείο».

Πάντως, αυτό που περιμένουμε τώρα για το ποιος τελικά θα πάρει την βουλευτική έδρα θα το μάθουμε μέχρι την Τρίτη 16/07/2019 που θα εκδοθεί ανακοίνωση από το Πρωτοδικείο της Αθήνας που θα επικυρώνει τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αθήνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 7