Πολιτική

Πανελλήνιες: Με τον «Προορισμό» του Δεληβοριά ευχήθηκε καλή επιτυχία ο Αλέξης Τσίπρας

«Καλή επιτυχία» σε κάθε μαθήτρια και μαθητή για τις πανελλαδικές εξετάσεις, εύχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στα social media. 

«Ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων. Ένας σταθμός για να φτάσει η καθεμία και ο καθένας στον προορισμό που επιθυμεί στη ζωή. Το άγχος, η πίεση, τα ατελείωτα φροντιστήρια, οι θυσίες κάθε γονιού κρίνονται από σήμερα και για τις επόμενες 15 μέρες. Δεν θα έπρεπε να είναι έτσι», αναφέρει ο κ. Τσίπρας. «Εργαστήκαμε ώστε αυτό να αλλάξει, γιατί η Ελλάδα αξίζει ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν θα εξαντλεί τα παιδιά της» σημειώνει και προσθέτει: «Και θα το αποκτήσει σε πείσμα όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ανταγωνισμός και η βαθμοθηρία μεταξύ 18χρονων είναι προϋπόθεση αριστείας και προόδου».

Ο κ. Τσίπρας εύχεται «ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή», καλώντας τους να θυμούνται «πως ό,τι και να γίνει στις Πανελλαδικές, κανείς δεν θα σας στερήσει τη ζωή που θέλετε να ζήσετε». Συνοδεύει δε την ανάρτηση του με το τραγούδι «Ο προορισμός» του Φοίβου Δεληβοριά.

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ «βλέπει» προανακριτική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το σκάνδαλο γιγαντώθηκε επί ΝΔ»
«Η ΝΔ γεννάει πιο πολλά σκάνδαλα από όσα αντέχει η δημόσια συζήτηση με αποτέλεσμα η ατζέντα να καταλαμβάνεται αναγκαστικά μονοθεματικά από σκάνδαλα λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Kυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέτρα για να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός προς την Κρήτη»
Η συνεργασία με τρίτες χώρες για εξοπλιστικά νοείται με χώρες που συμμερίζονται εξωτερική πολιτική και τις πολιτικές ασφάλειας, είπε πρωθυπουργός στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 17