Πολιτική

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Αμφιλεγόμενος μάρτυρας ο Σάμπυ Μιωνή

Με νέα δήλωση του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κάνει λόγο “για κατάρρευση της προσπάθειας συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis”. Την ίδια στιγμή, ο κ. Παπαγγελόπουλος χαρακτηρίζει τον Σάμπυ Μιωνή “αμφιλεγόμενο” μάρτυρα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

“Κατέρρευσε η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου σκανδάλου της Novartis. Eπιστρατεύουν λοιπόν τώρα και τον κ. Μιωνή γνωστό από την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ. Ο κ. Μιωνή έχει διωχθεί για απόπειρα κακουργηματικής απάτης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου μαζί με το γνωστό Σταύρο Παπασταύρου, σύμβουλο του κ. Σαμαρά, και σήμερα κατηγορείται για εξαπάτηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Μετά το Noor 1 και τον ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά Γιαννουσάκη εμφανίζεται ένας ακόμη αμφιλεγόμενος μάρτυρας άσχετος με την υπόθεση που ερευνά η επιτροπή. Ευκαιρία να ξεπλύνουν άλλο ένα μεγάλο σκάνδαλο. Χρησιμοποιούν ένα ευφάνταστο πρόσωπο που συγχέει σκόπιμα και κατ’ εξακολούθηση ιδιωτικές υποθέσεις του με διακρατικά ζητήματα. Μεγάλος ο κίνδυνος να διαταραχθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο. Όσο κυβερνούσε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο επιχειρηματίας Σαμπύ Μιωνή επεδίωκε να συνάψει σχέσεις με υπουργούς και στελέχη του και κατηγορούσε ως εκβιαστή το σημερινό υπουργό της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη. Σήμερα που κυβερνά η Ν.Δ. στρέφεται εναντίον μου. Άξια θαυμασμού η μηδενική αξιοπιστία του και προφανής η ανέντιμη πολιτική εκμετάλλευση από διεφθαρμένους διαπλεκόμενους παρανοϊκούς που θα σπεύσουν να υιοθετήσουν τα μεγάλα ψεύδη του. Περισσότερα μετά την κατάθεση του κ. Μιωνή”, καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έχω δώσει πολλές μάχες για τα δικαιώματα για να αφήσω να κακοποιούν την αλήθεια κάποιοι ακραίοι φασίστες και σεξιστές
Η φράση «σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν» «είναι ταξική και όχι σεξιστική» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας»
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αδιέξοδο με το αγροτικό: Νέα έκκληση για διάλογο από το Μαξίμου - «Ικανοποιήστε αιτήματα και το συζητάμε» από τους αγρότες
Η κυβέρνηση τονίζει ξανά και ξανά ότι λέει «όχι» σε κλειστούς δρόμους. «Όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων και στη δημιουργία προβλημάτων στην αγορά»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
80
«Πυρά» Φλωρίδη για Τέμπη και κόντρα δικαστών – δικηγόρων στη Συνέλευση Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι από τις δικαστικές αρχές έγινε ένας τεράστιος αγώνας για να ολοκληρωθεί η ανάκριση για τα Τέμπη, ενώ εξαπέλυσε «πυρά» κατά όσων προσπάθησαν να καθυστερήσουν τη διαδικασία
Γιώργος Φλωρίδης