Πολιτική

Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας από τον Γραμμένο μετά το επεισόδιο με Φλώρο – «Πρώτη φορά στα 50 χρόνια ποινική δίωξη για βιαιοπραγία βουλευτή»

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος, που τραυματίστηκε στο επεισόδιο που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη (24.04.24) στο περιστύλιο της Βουλής, με τον ανεξάρτητο βουλευτή, κατηγορούμενο για κακούργημα, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ο Βασίλης Γραμμένος συνοδευόμενος από το δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, προσήλθαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να δηλώσουν στην ανακρίτρια της υπόθεσης, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας μετά το άγριο περιστατικό με το Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Σε δήλωση του ο κ. Μαντάς είπε πως «είναι η πρώτη φορά στα 50 χρόνια της μεταπολίτευσης που ασκείται ποινική δίωξη σε βάρος εν ενέργεια βουλευτή για παράβαση του άρθρου 157 του ΠΚ.

Η δίωξη είναι σε βαθμό κακουργήματος και διερευνάται το αδίκημα της βιαιοπραγίας εντός του Κοινοβουλίου και μάλιστα σε χρόνο που βρίσκεται σε ενάσκηση των καθηκόντων του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Τσιάρας σε κτηνοτρόφους: «Σύντομα συγκεκριμένες πληρωμές» – «Αν δεν γίνουν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα»
«Καταλαβαίνουμε την πίεση, που έχουν και οι γεωργοί μας και οι κτηνοτρόφοι μας, αλλά κι εμείς έχουμε αντίστοιχη πίεση από την πλευρά των Βρυξελλών», σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Χατζηδάκης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας σε συνάντηση με κτηνοτρόφους
Ελλάδα και ΗΠΑ υπέγραψαν κοινή διακήρυξη οικονομικής ασφάλειας με τη «σφραγίδα» Τραμπ – Τι προβλέπει η συμφωνία
Στην Αθήνα «φυτεύτηκε» ο πνευματικός σπόρος που άνοιξε τον δρόμο για την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης που βιώνουμε σήμερα, τόνισε η πρέσβης των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Διακήρυξη Οικονομικής Ασφάλειας υπέγραψαν η Ελλάδα και οι ΗΠΑ στο Ζάππειο Μέγαρο