Πολιτική

Παττακός: Κόντρα Παπαδημούλη – Γεωργιάδη για τον πραξικοπηματία

Ήταν μάλλον μια... αναμενόμενη κόντρα. Και ξέσπασε μέσω twitter λίγη ώρα αφού επιβεβαιώθηκε η είδηση πως ο πραξικοπηματίας και ένας εκ των πρωτεργατών του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου Στυλιανός Παττακός πέθανε σε ηλικία 104 ετών.

Τόσο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης όσο και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης “αγαπούν” το twitter και μέσω αυτού κάνουν πολλές πολιτικές παρεμβάσεις.

Έτσι, αργά το βράδυ του Σαββάτου (08.10.2016) και αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο «άνθρωπος μυστρί», όπως αποκαλούνταν ο πραξικοπηματίας Παττακός γιατί είχε εγκαινιάσει πολλά έργα επί Χούντας, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών από εγκεφαλικό, ο Δημήτρης Παπαδημούλης υπενθύμισε πως «είχε αποφυλακιστεί το 1990, “λόγω ανηκέστου βλάβης της υγείας του”» μια σαφής αναφορά στη Νέα Δημοκρατία, αφού τότε ήταν στην εξουσία η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ακολούθησε και ένα δεύτερο tweet, αφού τη φορά μια ευθεία αναφορά στη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο #pattakos, έκανε τον Κυρ. Μητσοτάκη “6 μηνών πολιτικό κρατούμενο”. 48 χρόνια μετά, ο Κυριάκος αναβάθμισε στη ΝΔ τους Γεωργιάδη-Βορίδη…».

Και στο τελευταίο tweet ήρθε η απάντηση από τον Άδωνι Γεωργιάδη, που “έβαλε” στην κουβέντα τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο. «@papadimoulis ο συγκυβερνήτης σου είναι ο Καμμένος με Διευθυντή τον Γεώργιο Γεωργαλά στο γραφείο του και βγάζεις και γλώσσα;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 34
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 221