Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Παυλόπουλος: Μη βάλετε… βραχιολάκι στη Χρυσή Αυγή!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: REUTERS

Να μην προβλέπεται η χορήγηση άδειας από τις φυλακής με παρακολούθηση με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» για τους προφυλακισθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής ζητά ο Προκόπης Παυλόπουλος. Να εξετάσει την πρόταση δεσμεύτηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο βουλευτής της Ν.Δ., μιλώντας στην Επιτροπή Δικαιοσύνης που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τα «βραχιολάκια» ζήτησε ευθέως από την Κυβέρνηση να μην κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νέου νόμου τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα εισηγήθηκε να εξαιρεθούν από την ευεργετική διάταξη που προβλέπει χορήγηση άδειας από τις φυλακές και παρακολούθηση των κατάδικων ή υπόδικων με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» όσοι παραπέμπονται για επιβολή πολιτεύματος (αδίκημα της εσχάτης προδοσίας κ.α.), πρόταση που ο Χ. Αθανασίου δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει.
Το εν λόγω νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Επιτροπή της Βουλής.

Νωρίτερα, βουλευτές από όλα τα κόμματα πρότειναν, μεταξύ άλλων, να διευρυνθεί η δυνατότητα χορήγησης άδειας σε ειδικές περιπτώσεις, φέρνοντας για παράδειγμα αδικήματα που έχουν διαπράξει ανήλικοι, αλλά και να αυστηροποιηθούν τα μέτρα όταν αφορούν πολύ σοβαρά αδικήματα, όπως η παιδεραστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι επόμενοι είμαστε εμείς! Σχέδιο Μαξίμου! Παρακολουθούν τα τηλεφωνά μας και με τη συνδρομή “προθύμων” δικαστικών θα διώξουν την Αριστερά!

Το ξέσπασμα της μάνας του Ρουπακιά: Μόνο ο Θεός θα πεί την αλήθεια φώναξε πριν καταρρεύσει – Ξανά στις φυλακές Μαλαδρίνου ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

“Πακέτο” και οι 6 χρυσαυγίτες βουλευτές στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Προσπάθεια εξίσωσης του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στο Ευρωκοινοβούλιο

Financial Times: Θύμα του καθεστώτος η Χρυσή Αυγή;

“Σταγονίδια” της Χρυσής Αυγής σε 50 υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Εξαφάνισαν τα όπλα – Τώρα είναι αργά, λένε στην Αντιτρομοκρατική

Μπίζνες της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα με φθηνούς εργάτες και επιθέσεις στο ΚΚΕ

Μισοτιμής πουλάει ο Παναγιώταρος! – Κεσάτια στο κατάστημά του στον Κολωνό

Έμπαιναν στη Βουλή από το κυλικείο των αστυνομικών

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε