Πολιτική

Παύλος Πολάκης: Η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται την άρση της ασυλίας του

Ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας προς την Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη για την μήνυση που του έχει καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς για την ανάρτηση που είχε κάνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως έχει αδήλωτη off shore.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν παρών στην συνεδρίαση της Επιτροπής και φέρεται να συναίνεσε με τον δικό του τρόπο στην άρση της ασυλίας του, λέγοντας: «Κάντε ό,τι θέλετε. Το αφήνω στην κρίση σας. Ίσως όμως να είναι και καλύτερα να πάμε στα δικαστήρια. Λέω την αλήθεια και θα το αποδείξω». 

Η υπόθεση της άρσης ασυλίας του κ. Πολάκη θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη από την Ολομέλεια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος