Πολιτική

Περίεργη ροή χρήματος από τη Siemens σε συνεργάτη του Τσοχατζόπουλου

Περίεργη ροή χρήματος από τη Siemens σε συνεργάτη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, εντόπισαν οι ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε πόρισμα που παρέδωσαν σήμερα στην Εξεταστική και αναφέρεται σε έλεγχο συναλλαγών 59 προσώπων που τους ζήτησε η Επιτροπή, παρατηρούν ότι σε τραπεζικό λογαριασμό του Αντώνη Κάντα, πρώην αναπληρωτή Γεν. Διευθ. Εξοπλισμών του υπ. Εθνικής Άμυνας, κατατέθηκαν 500.000 ευρώ από τον Πρόδρομο Μαυρίδη (διαχειριστής ‘μαύρων’ ταμείων Siemens Hellas).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν από τους πιο στενούς ανθρώπους του κ. Τσοχατζόπουλου ενώ κάποιοι καταλογίζουν στον πρώην υπουργό ότι με μεσολάβηση του ο κ. Κάντας έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου δίδαψε το μάθημα πολιτικής οικονομίας και στρατιωτικών δαπανών…!!!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 204
Πλεύση Ελευθερίας: Παραιτήθηκε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας
Το μέλος της Γραμματείας της Πανελλήνιας Επιτροπής των Μπλόκων, κάνει λόγο για «μια συνειδητή απόφαση που έχει να κάνει με την ανάγκη μου να παραμείνω πιστός στα πιστεύω μου και τις αξίες μου»
Ο Σωκράτης Αλειφτήρας 7