Πολιτική

Ποιόν φοβάται η ΝΔ στην Θεσσαλονίκη – Σε εκλογική ετοιμότητα

Σε προεκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Συγγρού την ώρα που από την κυβέρνηση δίνεται μεγάλο βάρος στην ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με τη τρόικα και την εύρεση της προεδρικής πλειοψηφίας που θα απομακρύνει το σενάριο των πρόωρων εκλογών.


Για το λόγο αυτό το Σαββατοκύριακο κορυφαία στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στην επαρχία και μίλησαν σε εκδηλώσεις του κόμματος με αφορμή τα σαράντα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε σε εκδήλωση στην Κατερινή, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης στην Πρέβεζα, ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας στις Σέρρες και ο υπουργός Ανάτυξης Νίκος Δένδιας στο Αγρίνιο.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος χθες βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα όπου συμμετείχε σε σύσκεψη στα γραφεία της Διοικούσας Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Γιάννης Ιωαννίδης και Σάββας Αναστασιάδης καθώς και ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Διοικούσας Θεσσαλονίκης κ. Μηνάς Σαμπαντζίδης ανακοίνωσε ότι από τις επόμενες συνεδριάσεις θα συμμετέχει και ο ευρωβουλευτής Θόδωρης Ζαγοράκης και ο αν. διευθυντής της Διοικούσας Θοδωρής Μητράκας.

Πάντως υπήρξε αισιοδοξία ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να βρεί τους 180 βουλευτές ώστε να επιτευχθεί η προεδρική πλειοψηφία ενώ μεγάλο μέρος της κουβέντας αφιερώθηκε στον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.«Στη βόρεια Ελλάδα δεν υπάρχει εκλεγμένος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ, πιο κοντινός του είναι ο Μπουτάρης» ήταν το σχόλιο που ακούστηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο TikTοk για την επέμβαση στη Νομική: Τώρα κύριε Πρύτανη είναι η σειρά σας να κάνετε τη δουλειά σας
«Εμείς αποδώσαμε χώρους που ήταν υπό κατάληψη για δεκαετίες, όπως κάναμε χθες στη Νομική. Τώρα κύριε Πρύτανη, είναι η σειρά σας να κάνετε τη δική σας δουλειά», διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης
«Γαλάζιο μασάζ» από τον Σταύρο Παπασταύρου στους κυβερνητικούς βουλευτές για τη δόμηση σε χωριά και οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
Δεν είναι λίγοι οι Νεοδημοκράτες βουλευτές που έχουν θορυβηθεί για τις συνέπειες του Προεδρικού Διατάγματος, που είχαν καταθέσει ακόμα και ερωτήσεις στη Βουλή
Σταύρος Παπασταύρου
Νέα επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης για το πόρισμα Καρώνη: Ο Μαρινάκης έχει καταντήσει ο «ψευταράκος» του Μαξίμου
Τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι μέσα από αυτή την ιστορία με το πόρισμα Καρώνη η κυβέρνηση επιχειρεί να στοχοποιήσει το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη
O Νίκος Ανδρουλάκης 2