Πολιτική

Ποιός είναι ο άνθρωπος που έβαλε τελευταίος την υπογραφή στον Άδωνι Γεωργιάδη

Λίγα λεπτά μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς του ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αποκαλύψεις για τον τρόπο που κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές, ενώ έκανε γνωστό πως πιθανότατα να κάνει και τροχαίες παραβάσεις για να προλάβει να φτάσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε πως για να φτάσει στη Λεωφόρο Συγγρού με τη μηχανή, δεν αποκλείεται ο οδηγός της μηχανής να παραβίασε κάποιο κόκκινο φανάρι.

Αποκάλυψε μάλιστα ποιός ήταν ο άνθρωπος που έβαλε την τελευταία υπογραφή και του έδωσε με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα να διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόκειται για τον Βασίλη Τοκάκη, τον οποίο ευχαρίστησε και δήλωσε βέβαιος πως τις επόμενες ημέρες θα καταφέρει να τον πείσει έτσι ώστε να τον στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Βασίλης Τοκάκης, το μέλος της Π.Ε της ΝΔ, που έβαλε την 50η υπογραφή στην αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη, δήλωσε ότι πήρε την απόφαση 30 λεπτά πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας και αφού ειχε πληροφορηθεί ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε συγκεντρώσει 49 υπογραφές.

 

Ο κ. Τοκάκης ανέφερε ότι η κίνησή του είχε συμβολικό χαρακτήρα και δεν σημαίνει στήριξη, λόγω των ιδεολογικών διαφορών που έχει με τον κ. Γεωργιάδη.

 

“Δεν συμφωνώ πολιτικά με τις θέσεις του κ. Γεωργιάδη, αλλά δεν θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε υποψηφίου, να διεκδικήσει την ψήφο της βάσης του κόμματός μας, όταν μάλιστα έχει ήδη συγκεντρώσει 49 απο τις απαιτούμενες 50 υπογραφές”, σημείωσε.

 

“Ως νέοι άνθρωποι οφείλουμε να σκεφτόμαστε με ανοικτό μυαλό και με την λογική των ίσων ευκαιριών για όλους και όχι με τη λογική των αποκλεισμών που μας έφτασε σε αυτό το σημείο”, πρόσθεσε ο κ. Τοκάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 6
Νίκος Ανδρουλάκης: «Για τη χώρα μας, το 2026, είναι η χρονιά που τελειώνουν οι αυταπάτες»
«Ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη ένα ριζικά διαφορετικό υπόδειγμα διακυβέρνησης, που στηρίζεται στο ήθος, την αξιοκρατία και τον έμπρακτο σεβασμό, για να ξαναχτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης» λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Νίκος Ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά