Πολιτική

Πολάκης για Στέφανο Κασσελάκη: Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας

Την εκδήλωση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στα Χανιά, στην οποία ο ίδιος δεν παρευρέθηκε λόγω ιατρικών υποχρεώσεων, σχολίασε σε ανάρτηση του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης. 

“Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας…”, έγραψε ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η πρώτη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει στην ανάρτηση του:

“Δυο σχόλια για σήμερα.
1) Πολύ μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.
Το πράγμα παίρνει μορφή χιονοστιβάδας…
ΥΓ: Γι’ αυτό φαντάζει μικρόψυχη χολερική και με άνωθεν εντολή προφανώς η ανακοίνωση του Ιδρύματος Ελ Βενιζέλος (Παπαδάκης) και Δήμου Χανίων (Σημαντηράκης) πως «κομματικές εκδηλώσεις δεν πρέπει να γίνονται στους τάφους των Βενιζέλων».Εμείς τους τάφους τους σεβαστήκαμε αυτοί που απλώνουν τραπεζοκαθίσματα για γάμους και βαφτίσεις η που τσαλαπατάνε τις πλάκες των μνημάτων για μια σέλφι ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ!!!
Άντε να χαθείτε-ΝΤΡΟΠΗ σας!!!
2) Μου είπαν ,γιατί ΣΚΑΙ-ξεφτίλες δεν βλέπω ,πως βγήκε εκείνη η αποβολή της «δημοσιογραφίας» ο Πορτοσάλτε και είπε πάλι πως για να «φτιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει ο ΠΟΛΑΚΗΣ»
Άκου λυξόνταρμα : Θα με βλέπετε ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και να ξέρεις πως για να επιστρέψει η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ στη χώρα πρέπει να φύγετε εσύ και οι όμοιοι σου… Για να δούμε ποιος θα ΝΙΚΗΣΕΙ στο ΤΕΛΟΣ!!!
Λυξόνταρμα ε λυξόνταρμα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Τραμπ: «Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» – «Μόνο η Δανία και η Γροιλανδία αποφασίζουν για την τύχη τους»
«Η ανάγκη η Ευρώπη να επενδύσει στη στρατηγική της αυτονομία έχει γίνει πια κοινός τόπος», ενώ τόνισε ότι αυτή περνά τόσο από την άμυνα όσο και από την ανταγωνιστικότητα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 19
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 16 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Στο 50% η δημοτικότητα της Καρυστιανού 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει πρώτος σε καταλληλότητα για πρωθυπουργός - Πως βλέπουν οι πολίτες νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά - Η οικονομία παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα
Η Μαρία Καρυστιανού 132
Αυτοψία Φάμελλου στη Γλυφάδα: «Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης, η ασφάλεια από τις πλημμύρες απαιτεί πολιτικές επιλογές»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Παπανικολάου, για τα έργα αποκατάστασης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στη Γλυφάδα 7