Πολιτική

Πολάκης κατά Σακελλαροπούλου: «Προφανώς και δεν πήγα»

Την πρόσκληση που έλαβε από τον Ανώτατο Πολιτειακό παράγοντα της χώρας, την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρπούλου έχει ανεβάσει στο facebook ο Παύλος Πολάκης.

Μαζί με την πρόσκληση έχει ανεβάσει και αναρτήσεις από site με ρεπορτάζ για τους προσκεκλημένους στο Προεδρικό που υποστηρίζουν ότι η Κτερίνα Σακελλαροπούλου απέκλεισε τους γονείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει μετανιωμένος που ψήφισε την κα Σακελλαροπούλου για Πρόεδρο γράφοντας: «Προφανώς ένα μεγάλο λάθος που έκανα σε ψηφοφορία και προσθέτει: «Προφανώς και δεν πήγα» (εννοώντας την δεξίωση για την αποκτάσταση της Δημοκρατίας) ενώ αφήνει αιχμές – πιθανότατα ενντίον του Αλέξη Τσίπρα – συμπληρώνοντας: «Ας όψονται, ξέρουν ποιοι, αυτοί που την παίνευαν».

 

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μέσα» στην ΚΟ της ΝΔ – Πώς άκουσαν οι γαλάζιοι βουλευτές την ομιλία Μητσοτάκη και τι ζήτησαν από πρωθυπουργό και υπουργούς
Οι βουλευτές καλούνται να «οργώσουν» τις εκλογικές τους περιφέρειες - Ανάγκη να προβάλλονται τα επιτεύγματα στην εξωτερική πολιτική και την άμυνα
Συνεδρίαση υπό τον πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη της ΚΟ του κόμματος