Πολιτική

Πολυτεχνείο 2023: Στα χνάρια της Χρυσής Αυγής οι Σπαρτιάτες – Απέχουν από την επετειακή συνεδρίαση της Βουλής

Στάση που θύμισε την Χρυσή Αυγή στη Βουλή, από τους Σπαρτιάτες σήμερα που γίνεται η επετειακή συνεδρίαση για το Πολυτεχνείο.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών απουσιάζει επιδεικτικά από την  επετειακή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τη 17η Νοέμβρη και την επέτειο του Πολυτεχνείου όπου τηρείται ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των Αγωνιστών και των Θυμάτων της εξέγερσης των φοιτητών.

Όπως σχολίαζαν έμπειροι κοινοβουλευτικοί πρόκειται για ακόμα μια πράξη που αποδεικνύει τους ιδεολογικούς διαύλους μεταξύ των δύο χώρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το παρασκήνιο της εκλογής του Κυριάκου Πιερρακάκη στο «τιμόνι» του Eurogroup - Νίκησε τον βαν Πέτεγκεμ από τα «αποδυτήρια»
Το ισχυρό «comeback story» της Ελλάδας, αλλά και η άρνηση των Βέλγων να «ξεπαγώσουν» τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία στο τραπεζικό τους σύστημα, «κλείδωσαν» στην ουσία τη νίκη Πιερρακάκη
Κυριάκος Πιερρακάκης