Πολιτική

Ποτάμι: Η ανικανότητα της κυβέρνησης

Μέσα σε μια εβδομάδα οι ενέργειες της υπηρεσιακής κυβέρνησης απέδειξαν την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ λέει το Ποτάμι αναφερόμενο στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Πραγματικό κόλαφο αποτελεί για τους αρμόδιους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης το γεγονός εξασφαλίστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ποσά ύψους 770 εκατομμυρίων.

Η ανακοίνωση του ΠοταμιούQ
Οι ενέργειες που έκανε η υπηρεσιακή κυβέρνηση για το μεταναστευτικό την τελευταία εβδομάδα, δείχνουν περίτρανα την τραγική ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η ανακοίνωση ότι υπάρχουν δύο ταμεία το Ταμείο Ασύλου και το Ταμείο Απόρων από τα οποία μπορουν να εξασφαλιστούν 770 εκατομμύρια και μέχρι σήμερα δεν είχαν ξεκινήσει καν οι διαδικασίες για να διατεθούν λόγω καθυστερήσεων, αποτελεί κόλαφο για τους υπουργούς που επι 7 μήνες έβλεπαν το πρόβλημα και “λιάζονταν”. Η εξαγγελία των υπηρεσιακών υπουργών για τη δημιουργία συντονιστικού κέντρου όπως είχε προτείνει το Ποτάμι και ζητούσε ο ΟΗΕ, δείχνει πόσο απλά είναι κάποια πράγματα αν υπάρχει βούληση. Οταν σε 7 μερες από μια υπηρεσιακή κυβέρνηση, γίνονται αυτά που δεν έγιναν επι 7 μήνες φαινεται ξεκάθαρα ότι οι προηγούμενοι ούτε ήθελαν, ούτε μπορούσαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1