Πολιτική

Ποτάμι σε Τσίπρα: Έτσι θα διαχειριστείς τις εσωκομματικές αντιδράσεις

Να καταθέσει τη συμφωνία του eurogroup στη Βουλή, ώστε να καμφθούν με αυτό τον τρόπο οι εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα το Ποτάμι.

Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη αναφέρει πως ο πρωθυπουργός θα βγει χαμένος αν εγκλωβιστεί στο παιχνίδι των εσωκομματικών συσχετισμών, αλλά προπάντων θα βγει χαμένη η χώρα.

Η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι το 40% των στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε τελικά κατά της συμφωνίας και του προγράμματος μεταρρυθμίσεων που συνομολογήθηκε με τους εταίρους στο τελευταίο Eurogroup. Οι συσχετισμοί όμως στους κομματικούς μηχανισμούς δεν πρέπει να ακυρώσουν για άλλη μια φορά τις αλλαγές, που έχει ανάγκη η χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή ώστε να εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή στήριξη. Να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις για το συμφέρον των πολλών. Αν εγκλωβιστεί στα παιχνίδια των εσωκομματικών συσχετισμών, θα βγει χαμένος και ο ίδιος αλλά προπάντων θα βγει χαμένη η χώρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78