Πολιτική

Προκαταρκτική για Παπαγγελόπουλο: Κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος

Η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο εξέτασε τον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην ειδική επιτροπή αναφέρουν ότι ο κ. Σταμαδιάνος κατέθεσε πως με τον κ. Παπαγγελόπουλο είχαν συνυπάρξει στο Πρωτοδικείο το 2002. Επίσης πως ουδέποτε έχει επικοινωνήσει με τον κ. Παπαγγελόπουλο και ουδέποτε τον έχει πάρει τηλέφωνο ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Πηγές από το Κίνημα Αλλαγής αναφέρουν πως μετά από ερώτηση που του υποβλήθηκε, ο κ. Σταμαδιάνος είπε ότι έχει θετική άποψη για τον Ιωάννη Αγγελή και την Ελένη Ράικου. Επίσης ότι δεν άκουσε κάτι αρνητικό για τους εισαγγελείς Π. Αθανασίου, Γ. Τσατάνη και Ε. Κυβέλου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και δεδομένου ότι ο κ. Σταμαδιάνος δήλωσε πως δεν έχει να καταθέσει κάτι για την υπόθεση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας επισήμανε ότι η ειδική επιτροπή δεν έχει κάνει αποδεκτό το αίτημα να κληθούν εισαγγελικοί λειτουργοί, οι καταθέσεις των οποίων είναι σημαντικές για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Στο κλίμα αυτό κ. Λάππας επανέφερε το αίτημα να κληθούν στην επιτροπή οι κ.κ. Ηλίας Ζαγοραίος και Σπύρος Καλούδης που έχουν ερευνήσει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
7
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης