Πολιτική

Προσωπική επίθεση Θεοδωράκη σε Τζανακόπουλο: «Δεν έχει δουλέψει ποτέ του»

Προσωπική επίθεση εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στην εμπειρία των κυβερνώντων είπε φέρνοντας σαν παράδειγμα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι στα 25 του έγινε κομματικός υπάλληλος και τον πληρώνει το κράτος.

«Υπάρχει η απόστασή τους από την πραγματική οικονομία και κοινωνία. Ένας άνθρωπος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και ξαφνικά βρέθηκε υπουργός και μετέχει στην συζήτηση για το μέλλον της χώρας, έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και την κοινωνία;», αναρωτήθηκε.

«Αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ στην ζωή σου σαν τον κ. Τζανακόπουλο μορεί να συμμετέχεις στην λήψη αποφάσεων», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331