Πολιτική

Προσπαθούν να ξεμπλοκάρουν το ΕΣΠΑ – Ευρύτατη διυπουργική

Την απορρόφηση των πόρων του ΕΣΠΑ, καθώς και την ολοκλήρωση προγραμμάτων και έργων που χρηματοδοτούνται από κοινοτικά κονδύλια συζήτησε το πρωί ο υπουργός Οικονομικών με άλλους 3 υπουργούς και γενικούς γραμματείς.

Η συνεδρίαση έγινε με τη συμμετοχή των υπουργών Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μεταφορών Μάκη Βορίδη και του υφυπουργού Ανάπτυξης Δημήτρη Δόλλη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις επαφές που είχε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και σειρά επιτρόπων, την περασμένη εβδομάδα, συμφωνήθηκε ότι θα εκταμιευθούν το ταχύτερο δυνατόν τα 12 δισ. ευρώ του ΕΣΠΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πλεύρης για μεταναστευτικό: Σκληρότερη γραμμή κατά διακινητών, φυλάκιση ή επαναπατρισμός για όσους απορρίπτεται το άσυλο
«Αν δεν ψηφίσετε αυτές τις διατάξεις, τότε με συγχωρείτε, δεν είστε με το λιμενικό, είστε με τους διακινητές» δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου
Θάνος Πλεύρης