Πολιτική

Πρωταγωνίστρια σίριαλ στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Η Κορίνα Δαμουλιανού που έπαιζε στο σίριαλ "Πάτερ ημών" κατεβαίνει στις εκλογές στη Β' Αθήνας με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Το …νεο αιμα της γαλάζιας παράταξης εν δραση ενόψει των εκλογών.

Πρόκειται για δυο νέους ανθρώπους που φιλοδοξούν να δώσουν φρέσκο αέρα και άρωμα ανανεωσης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Η μεν Κορινα Δαμουλιανου (Η μικρή πρωταγωνίστρια στο γνωστό σίριαλ της δεκαετίας του 90 “πάτερ ημών”) δημοτική σύμβουλο Καλλιθέας και υποψηφία στη Β’ Αθηνάς ενω ο δε Βασιλης Αξιωτης φερελπις στελεχος της ΟΝΝΕΔ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Α’ Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λύγισε ο Αλέξης Τσίπρας στον επικήδειο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη: Σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες, ως σύντροφος, ως φίλος, ως παππούς των παιδιών μας
«Δεν σε αποχαιρετώ, αλλά σου υπόσχομαι ότι, όπως εσύ, δεν θα παραδώσουμε ούτε την ψυχή ούτε τα όνειρά μας, στη γοητεία της όποιας εξουσίας»
Αλέξης Τσίπρας
17
Το αντίο της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Διαμαντή Καραναστάση: «Συγγνώμη που δεν σε προστάτεψα από το δηλητήριο που τους διώχνει όλους από την πολιτική»
«Ο Διαμαντής με την παραίτησή του δίνει άλλο ένα μάθημα ανωτερότητας ψυχής - Και αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη» πρόσθεσε η ίδια
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στο θέατρο 15