Πολιτική

Πρώτη …φαρμακερή σύσκεψη για Λυκουρέντζο! Αναζητείται λύση για φαρμακοποιούς…

Την πρώτη έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιήσει σήμερα ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος προκειμένου να βρεθεί λύση για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ προς του φαρμακοποιούς, διαφορετικά οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν από τα τέλη του μήνα ξανά σε όλη τη χώρα.

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν οι ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, ο Πρόεδρος του EOΠYY Γεράσιμος Βουδούρης, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, πρόεδροι άλλων Ταμείων αλλά και εκπρόσωποι των φαρμακοποιών (ΠΦΣ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του αιτήματος της ΝΔ για Καραμανλή και οι δημοσκοπικές ανάσες μετά το πόρισμα Καρώνη
Με την κατάθεση των αιτημάτων για σύσταση Προανακριτικής, μετρά αντίστροφα ο χρόνος για τον ορισμό συζήτησης και ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση της Επιτροπής που θα ακολουθηθεί το «μοντέλο Τριαντόπουλου»
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής 1