Πολιτική

Πυρά του Δημήτρη Καμμένου κατά Νίκου Βούτση για Σπύρο Δανέλλη!

Επιστολή διαμαρτυρίας διότι ορίστηκε ο Σπύρος Δανέλλης μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας της Βουλής απέστειλε στον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος, ο οποίος μετέχει ως ανεξάρτητος βουλευτής στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, επισημαίνει ότι δεν ερωτήθηκαν προηγουμένως όλοι οι άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές για τον ορισμό Δανέλλη.

Στην επιστολή του προς τον κ. Βούτση αναφέρει τα εξής:

[read4more]

“Κατόπιν πληροφόρησης μου γνωστοποιήθηκε ότι πρόκειται να επεκταθεί η συμμετοχή των ανεξάρτητων βουλευτών στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων κατά ένα πρόσωπο.

Να μην ληφθεί καμία αυθαίρετη απόφαση για την εκπροσώπηση αυτή προτού οι ανεξάρτητοι βουλευτές αποφασίσουμε με τον προβλεπόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις, τρόπο για τον βουλευτή που θα συμμετάσχει στη συγκεκριμένη Επιτροπή.

Θα ενημερωθείτε σχετικά με έγγραφο που θα κατατεθεί από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Ν. Νικολόπουλο στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Θεωρώ απαράδεκτο, καθώς συνιστά προσβολή προς το πρόσωπό σας, ότι δήθεν αποφασίσατε, χωρίς να ερωτηθεί ουδείς εκ των ανεξαρτήτων βουλευτών, να ορίσετε τον ανεξάρτητο βουλευτή, Σπύρο Δανέλλη, ως νέο μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Χαμόγελα» στο ΠΑΣΟΚ για την παρουσία Ανδρουλάκη στη Βουλή: Η «ανακύκλωση» επιδομάτων, οι «Μεσσίες» και το κρασάκι στην Καισαριανή
Στη Χαριλάου Τρικούπη περιγράφουν την ομιλία Ανδρουλάκη ως αυτή που κατάφερε να παρουσιάσει τη μεγάλη εικόνα, αυτή που εξηγούσε ότι μετά το πέρας του Ταμείου Ανάκαμψης, η οικονομία θα μπει σε τροχιά στασιμότητας
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
«Μασάζ» Μητσοτάκη σε βουλευτές της ΝΔ το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου: Η προτροπή, το αίτημα προς τους αγρότες και η πρόταση για διακομματική επιτροπή
Η προσοχή της κυβέρνησης στρέφεται στις Σέρρες, όπου αύριο θα συνεδριάσει η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων και εκεί θα κριθούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με «γαλάζιους» βουλευτές