Πολιτική

Ρατσιστικό παραλήρημα Ζαρούλια: «Να πάρετε τους αλλόθρησκους στα σπίτια σας»

Ρατσιστικό παραλήρημα από την Ελένη Ζαρούλια στην συζήτηση επι των προγραμματικών δηλώσεων στην Βουλή. Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο κύμα προσφύγων και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει στα σπίτια της τους «παράνομους αλλόθρησκους», όπως τους αποκάλεσε.

Είπε χαρακτηριστικά: «Αφού λοιπόν θέλετε να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις προτείνω να τις κάνετε και πράξεις αρχίζοντας από το σπίτι σας και στο θέμα της εισόδου των παρανόμων αλλοθρήσκων στην χώρα μας να τους πάρετε στα σπίτια σας και έτσι να δώσετε το καλό παράδειγμα και όχι να απαιτείτε από τον ελληνικό λαό να είναι αλληλέγγυος! Όσο για τις “ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” που ανέφερε στην ομιλία του χθες ο πρωθυπουργός, να του επισημάνω ότι δεν είναι “ρατσιστικές και ακροδεξιές κραυγές” αυτοί οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο. Δηλαδή να μπορούν να ανοίγουν το παράθυρό τους και να μη τους κατακλύζει μία μπόχα από ούρα και κόπρανα!»

Και συνέχισε: «Αντίθετα ρατσιστικές και ακροαριστερές κραυγές είναι αυτές που θέλουν να επιμένουν στην εξαθλίωση του Έλληνα πολίτη, ενώ αυτοί που παριστάνουν τους αλληλέγγυους δεν δίνουν ούτε στον Άγγελό τους νερό! Ζουν μακριά από την χαβούζα του υποβαθμισμένου κέντρου σε ένα αποστειρωμένο, χλιδάτο περιβάλλον και κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς και με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως διότι όλοι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο κερδοφόρα είναι η όλη επιχείρηση της παρανόμου εισόδου στην χώρα αλλοδαπών! Άλλωστε δεν το κρύβετε και το έχετε ομολογήσει ότι είναι πολλά τα χρήματα τα οποία σας δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Απορίας άξιο είναι και το ότι αυτές τις εικόνες τις βλέπουμε μόνο σε αστικές κεντρικές συνοικίες των Αθηνών και της συμπρωτεύουσας και όχι στα πλούσια προάστεια».

Η κα Ζαρούλια είπε ακόμα ότι «η Χρυσή Αυγή παραμένοντας σταθερή στην αντιμνημονιακή της θέση, βροντοφωνάζει όχι στην ξενοκρατία, όχι στην υποταγή της χώρας με τα μνημόνια στους ξένου τοκογλύφους. Ως εκ τούτου καμμία ψήφο εμπιστοσύνης δεν θα δώσει ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κυβέρνηση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 15
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ