Πολιτική

Το δερμάτινο παντελόνι και το κατακόκκινο σακάκι της Λαγκάρντ στο ραντεβού με τον Βαρουφάκη

Από το πασχαλινό τραπέζι σηκώθηκε για να πάρει στα κεντρικά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να συναντήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη. Η ενδυματολογική επιλογή της Κριστίν Λαγκάρντ έχει τη δική της, ξεχωριστή σημασία... 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η επικεφαλής του ΔΝΤ επέλεξε μια… ροκ εμφάνιση. Ίσως για να στείλει το “μήνυμα” των διαθέσεών της ενόψει της συνάντησης. Άλλοι βέβαια το χαρακτήρισαν αλλιώς, αλλά είναι άκομψο να το επαναλάβουμε.

Η Κριστίν Λαγκάρντ έφτασε χαμογελαστή και συνοδευόμενη από τον ελληνικής καταγωγής σωματοφύλακά της στα κεντρικά του ΔΝΤ. Φορούσε μαύρο, δερμάτινο, παντελόνι, σε στενή γραμή, ίσα παπούτσια (“μπαλαρίνες” για τους… μυημένους) και ένα κακόκκινο πουλόβερ.

Το χρώμα το μεταφράζει κανείς όπως θέλει: είτε το κόκκινο του πάθους είτε το κόκκινο της σύγκρουσης. Το μόνο κοινό είναι η ένταση!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γεωργαντάς με την Κωνσταντοπούλου για τις κατηγορίες ότι «κάρφωνε» τον Βορίδη στον ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μη νομίζετε ότι θα με τρομοκρατήσετε»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας επανέφερε αιχμές περί διαρροών στην Εξεταστική, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής να απαντά σε υψηλούς τόνους - Παρέμβαση και από την Ντόρα Μπακογιάννη
Γεωργαντάς και Κωνσταντοπούλου
Κομισιόν για Αβραμόπουλο και Qatargate: «Δεν έγινε εσωτερική έρευνα, μόνο έλεγχοι συμμόρφωσης»
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι το 2022 έλεγξε μόνο την τήρηση των όρων για τη συμμετοχή του πρώην επιτρόπου στη Fight Impunity - Τι είχε υποστηρίξει ο ίδιος και οι εξηγήσεις για τους «κερατάδες»
Δημήτρης Αβραμόπουλος
Παπανικολάου για «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: «Κλειστή παρέα το κόμμα Καρυστιανού, με καθοδηγητές πρώην στελέχη της Νίκης»
Ο πτέραρχος ε.α. εξήγησε γιατί αποσύρει τη στήριξή του, μιλώντας για απουσία συλλογικών οργάνων, προγράμματος και σαφών θέσεων στα εθνικά θέματα
Μαρία Καρυστιανού