Πολιτική

Σακελλαροπούλου κατά Ερντογάν για Αγία Σοφία

Την απογοήτευσή της εκφράζει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την πρόσφατη απόφαση Ερντογάν να μετατρέψει το μνημείο της Αγίας Σοφίας σε τέμενος. 

Η κ. Σακελλαροπούλου δέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη (15.07.2020) αντιπροσωπεία της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, στην οποία δήλωσε απογοητευμένη για την ενέργεια μετατροπής του παγκόσμιας αίγλης μνημείου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρότρυνε τους εκπροσώπους της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας να αναλάβουν, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, πρωτοβουλίες ενημέρωσης, ιδίως των μη ορθόδοξων συνομιλητών τους. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τη δράση αυτού του διακοινοβουλευτικού οργανισμού και υποσχέθηκε να στηρίξει το έργο του.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετωπική Μαξίμου με τους αγρότες: Σκληρή στάση σε ακραίες μορφές διαμαρτυρίας και μήνυμα στον Καραμανλή με αναφορές στο «πακέτο Χατζηγάκη»
«Να δούμε στα πλαίσια των ευρωπαϊκών περιορισμών τι θα κάνουμε. Αλλά δεν πρόκειται να ξανακάνουμε το λάθος που κάναμε σε άλλες εποχές»
Αγρότες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου
Κώστας Μπακογιάννης: Τα δημοτικά τέλη του δήμου Αθηναίων μπορούν να μειωθούν κατά 5%
Η δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επισημαίνει ότι συγκεκριμένες εξοικονομήσεις είναι δυνατό να οδηγήσουν σε μία σημαντική ελάφρυνση των δημοτών που θα ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης