Πολιτική

Σαμαράς για Μονή Σινά: Είναι πρωτοφανής και οδυνηρή η διεθνής ανυποληψία και περιθωριοποίηση της Ελλάδας

«Τρέχουμε διαρκώς πίσω από τις εξελίξεις» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση της Αιγύπτου να κλείσει τη Μονή Σινά.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε «απίστευτη» την απόφαση της Αιγύπτου να δημεύσει «τον πνευματικό φάρο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού» και ανέφερε πως είναι «πρωτοφανής και οδυνηρή η διεθνής ανυποληψία και περιθωριοποίηση της Ελλάδας».

Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά αναφέρει τα εξής: «Λίγες μόλις ημέρες μετά την αδιανόητη απόφαση για την ένταξη της Τουρκίας στους αμυντικούς εξοπλισμούς της Ευρώπης, παρακολουθούμε και την απίστευτη απόφαση της Αιγύπτου να δημεύσει τον πνευματικό φάρο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού: Τη Μονή Σινά, την αρχαιότερη Ορθόδοξη Χριστιανική Μονή!

Είναι πρωτοφανής και οδυνηρή η διεθνής ανυποληψία και περιθωριοποίηση της Ελλάδας. Τρέχουμε διαρκώς πίσω από τις εξελίξεις. Απαιτείται εδώ και τώρα κινητοποίηση, παγκόσμια, για τη Μονή Σινά. Με όλο το διπλωματικό κεφάλαιο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, από κοινού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Real Polls: Πτώση για τη ΝΔ λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Το 77,4% δεν πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα καταπολεμήσει τη διαφθορά
Παρά την υποχώρηση των ποσοστών της ΝΔ σε σχέση με τον Ιούνιο, το κυβερνών κόμμα εξακολουθεί να διατηρεί διψήφιο προβάδισμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ
Κάλπη στις εκλογές 17
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει τη στάση του απέναντι στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οι δύο τάσεις
Κάποια στελέχη θεωρούν ότι θα πρέπει να καταγγείλουν την διαδικασία και να αποχωρήσουν και αλλά επιμένουν ότι θα πρέπει να παραμείνουν προκειμένου να μην κάνουν πιο εύκολη την διαδικασία για την κυβέρνηση
Σωκράτης Φάμελλος 1