Πολιτική

Σαμαράς: Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν η Ελλάδα ήταν τώρα εκτός Ευρώπης

Η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup.

Σημείωσε ότι «περάσαμε τα δύσκολα και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα αφήνουμε πίσω. Η κρίση θα περάσει. Η Κύπρος πηγαίνει καλύτερα κι η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή των μνημονίων. Μέχρι το 2012 η Ελλάδα ήταν ο αδύναμος κρίκος της Ευρώπης, σήμερα Ελλάδα και Κύπρος είναι προπύργια σταθερότητας στη Νοτιανατολική Μεσόγειο. Σκεφτείτε τι θα γινόταν, στην παρούσα συγκυρία, αν η Ελλάδα ήταν εκτός Ευρώπης».

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι θα επιμείνει στον δρόμο της σταθερότητας, της ανάπτυξης και των μεταρρυθμίσεων και συμπλήρωσε λέγοντας ότι βγαίνουμε ισχυρότεροι από την κρίση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα