Πολιτική

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Σχεδόν δυο ώρες κράτησε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Στο επίκεντρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βρέθηκε το θέμα που έχει προκύψει με τον Γιάννη Μουζάλα, με αφορμή την εκ παραδρομής αναφορά του τελευταίου στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία», ενώ ο κ. Καμμένος επιμένει στη θέση του περί παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ενδεικτικό του κακού κλίματος ήταν ότι όλοι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ μπήκαν για την συνεδρίαση αμίλητοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8