Πολιτική

Σεισμός Νεπάλ: Μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης του ΚΚΕ στα θύματα

Τη βαθιά θλίψη για τα χιλιάδες θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε το Νεπάλ, εκφράζει το ΚΚΕ, σε μήνυμα που απέστειλε το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του κόμματος προς την Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Νεπάλ (ενοποιημένο μαρξιστικό - λενινιστικό).

«Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου είναι απαραίτητο να εκφράσουν έμπρακτα τη διεθνιστική αλληλεγγύη τους με την εργατική τάξη και το λαό του Νεπάλ που δοκιμάζονται από τις τρομερές συνέπειες του σεισμού, οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στη φτώχεια και την εκμετάλλευση που χρόνια τώρα τους μαστίζουν» αναφέρει στο μήνυμά του το ΚΚΕ, τονίζοντας πως θα εργαστεί για την ανάπτυξη της διεθνιστικής αλληλεγγύης στην Ελλάδα και στα πλαίσια του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος.

«Παρακαλούμε διαβιβάστε στις οικογένειες των θυμάτων και τους εργαζομένους της χώρας σας τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τα αισθήματα αλληλεγγύης του Κόμματός μας» καταλήγει το μήνυμα του ΚΚΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Καρφιά» Γεωργιάδη για Δένδια: «Να μην δεχόμαστε εύκολα την κριτική από αυτούς που δεν μιλάνε καθόλου»
«Αν μιλάς και υπερασπίζεσαι ένα δύσκολο έργο τότε θα φύγει και κανένας πόντος, και για να το πω ανάποδα, αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να φύγει κανένας πόντος δεν μιλάνε καθόλου» λέει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης
Κασσελάκης: Έχασα μια κομματική μάχη σε μπουζουξίδικο με μπράβους της νύχτας – Δεν μπαίνει ”λουκέτο” στο Κίνημα Δημοκρατίας
Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε επανειλημμένα ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί ως ιδιοκτήτης πολιτικού φορέα, αλλά ως εκλεγμένος εκπρόσωπος των μελών
Ο Στέφανος Κασσελάκης 13
Η πρώτη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Η Βενεζουέλα, οι «αιώνιοι» φοιτητές, οι λαϊκές αγορές και η λειψυδρία
«Το 2026 συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει εδώ και 6,5 χρόνια: να ενισχύουμε την οικονομία με μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις, χωρίς να παίζουμε με τα δημόσια οικονομικά»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή 92
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία