Πολιτική

Σήμερα τα ονόματα για “Το Ποτάμι” του Σ. Θεοδωράκη

Στις 13:00 το μεσημέρι ο Σ. Θεοδωράκης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του νέου κόμματος για τις ευρωεκλογές. Ουσιαστικά λίγες μέρες μετά την πρώτη ανακοίνωση σήμερα “το Ποτάμι” ξεκινάει επί της ουσίας την παρουσία τους στην πολιτική ζωή.

“Πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν” είναι το σύνθημα και το ερώτημα είναι πλέον ποια τα πρόσωπα που θα το πλαισιώσουν . Ο κ. Θεοδωράκης θα παρουσιάσει τους πρώτους 20 από τους συνεργάτες του που θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού.

Ποιοι θα είναι. Πολλοί λένε ότι τα ονόματα δεν θα είναι άγνωστα, ούτε και τελείως ξένα από τον χώρο της πολιτικής. Ο ίδιος πάντως ο Σ. Θεοδωράκης δεν θα είναι υποψήφιος, άλλωστε όρος για τη συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές είναι η άριστη γνώση ξένων γλωσσών και ο ίδιος όπως λέει δεν μιλάει ξένες γλώσσες.

Θα είναι δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, αλλά και άνθρωποι από τα εργατικά κινήματα, είπε σε συνομιλητές του ο κ. Θεοδωράκης, αποφεύγοντας, ωστόσο, να κατονομάσει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: «Πείτε μας αν μιλούσε ο Ανδρουλάκης με τον Χατζηδάκη» – «Πολιτική αλητεία, ανακαλέστε τα ψεύδη»
«Τον διαψεύδουμε κατηγορηματικά», υπογραμμίζει ο κ. Τσουκαλάς, προσθέτοντας ότι «παζάρια το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει» και αυτό «ας το χωνέψει και ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»
Νίκςο Ανδρουλάκης 20
Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Ενώ ήταν σε συνεννόηση με εμάς για τις Ανεξάρτητες Αρχές έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση
«Σε δυο βάρκες» πατούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τον κυβερνητική εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη αναφορικά με τις συνεννοήσεις...
Παυλος Μαρινάκης
Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Η πολιτική δεν είναι μανιφέστα, τρέμω τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας»
Απάντησε και στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις Ανεξάρτητες Αρχές λέγοντας πως προσπαθούσε να συνεννοηθεί με τη ΝΔ ενώ έκλεινε και το μάτι στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, πάτησε σε δύο βάρκες και έπεσε στη μέση
Ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Γεωργιάδης τρολάρει τον Ανδρουλάκη για το κόκκινο γαρύφαλλο: Η έλευση του κόμματος Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός;» αναρωτιέται ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 30