Πολιτική

Σοβαρή καταγγελία για την Ροδόπη από τον Γιώργο Φλωρίδη: Μετέφεραν χιλιάδες μουσουλμάνους από τη Γερμανία με έτοιμα ψηφοδέλτια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έγινε για την Ροδόπη από τον πρώην υπουργό επί ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Φλωρίδη. Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη στο ONE στις εκλογές έγινε καθαρή παρέμβαση του προξενείου, κόντρα όπως τονίζει στη Συνθήκη της Λωζάνης.

«Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λωζάνης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως κατήγγειλε ο Γιώργος Φλωρίδης «Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες χριστιανοί στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται».

Ερωτηθείς αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε: «χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;»

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: 13 νέες απάτητες παραλίες από τη Λήμνο έως την Κρήτη και τη Λευκάδα – Το μήνυμα για την Ημέρα της Μητέρας και η αναφορά στη Μαρίκα Μητσοτάκη
Ο πρωθυπουργός αναφέρεται στο νέο πλαίσιο για ΑΠΕ και την πρόωρη αποπληρωμή χρέους 6,9 δισ. ευρώ, τις γεωπολιτικές επαφές στον Περσικό Κόλπο, τις συμφωνίες για Τεχνητή Νοημοσύνη και τις «Απάτητες Παραλίες»
Κυριάκος Μητσοτάκης 21
Κυριάκος Μητσοτάκης: Όταν ορισμένοι οραματίζονται επιστροφή στο καταστροφικό 2015, η ΝΔ σχεδιάζει το ελπιδοφόρο 2030
«Η Ιστορία μπορεί να μην επαναλαμβάνεται, αλλά τιμωρεί όποιους την ξεχνούν. Ειδικά όταν οι αρχιτέκτονες της χρεοκοπίας ζητούν να τους εμπιστευτούν ξανά» τόνισε ο πρωθυπουργός στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη
126